maandag 24 augustus 2015

Klimpauze voorbij: afscheid van Harry

Morgen gaan we weer verder met onze reis. Harry heeft vandaag  de laatste operatie gehad voordat hij naar een Nederlands ziekenhuis wordt overgebracht. (zie ook ons vorige artikel hierover).

Ondanks de ernstige verwondingen hebben we Harry toch wel wat vooruit zien gaan. De eerste dagen moest hij plat in bed liggen. Nu mag hij elke dag even rechtop zitten. Dat was aanvankelijk best zwaar, maar gisteren heeft hij zijn persoonlijk record verbroken door vier uur lang in een stoel te zitten. Daarna was hij wel bekaf, maar hij was blij dat het hem gelukt was om de vier uur te halen.

Vorige week zijn twee vrienden uit Nederland (Paul en Dita) 3 dagen bij Harry op bezoek geweest. Zaterdagavond is Harry's zus gearriveerd, samen met haar kinderen en schoondochter. Het was dit weekend volle bak aan Harry's bed! Harry's neef en nicht zijn gisteren weer terug naar huis gegaan, en zijn zus is gebleven.

Nu Harry's zus er is, zijn wij niet meer 'nodig'. Na 12 dagen aan Harry's bed te hebben gezeten, zijn we wel weer toe aan wat frisse lucht;-) Gisteravond 'verzuchtte' Harry dat hij ook wel toe was aan ons vertrek - samen met zijn zus hebben we hem regelmatig op de hak genomen...

Hopelijk zijn we na deze lange pauze het klimmen nog niet verleerd, anders moet er voor ons zelf ook eerst een revalidatieprogramma komen -:).

Pieter en Esther 

©2015 nonstopclimbing.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten