dinsdag 19 november 2013

Outdorado failliet , of niet?

De situatie rond de outdoorwinkel Outdorado wordt steeds onduidelijker. Nog steeds staat op de website een vermelding van het faillissement. Alleen in het register van de KvK en in het Insolventieregister is hier nog steeds niets over te vinden. Ook in de gerechtelijke uitspraken van de afgelopen twee weken komt Outdorado niet voor. Zijn ze nu failliet of niet?

De eigenaren zijn telefonisch en per mail onbereikbaar. Het adres waar ze ingeschreven staan, blijkt een huurbungalow op een vakantiepark in Hierden te zijn.
Wat er precies aan de hand is en hoe het zover is gekomen blijft voorlopig onduidelijk.

UPDATE: Inmiddels heeft de eigenaar gereageerd en gemeld dat het faillissement nog niet uitgesproken is. Hij verwacht dat de aanvraag vandaag (dinsdag) door de rechtbank behandeld wordt. Indien het toegekend wordt dan wordt ook meteen de curator bekend gemaakt.

UPDATE: Het is definitief  "op 19 november 2013 inzake (F.5/13/1252) VOF Outdorado, vest.adr. Galvanistraat 24, 3846 AT Harderwijk, KvK Oost Nederland, 50836722. Curator: mr. F.B.A.M. van Oss, Postbus 87, 3840 AB Harderwijk, tel. 0341-417023, Outdorado@omvr.nl "

Zie ook: Outdorado maakt doorstart

©2013 nonstopclimbing.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Een reactie posten