zondag 19 augustus 2012

Het einde van de reis...

We zijn weer in Nederland. We zijn al met al een jaar weg geweest en hebben in de meest fantastische gebieden geklommen. Zo mooi was het, dat we het zeker nog een keer gaan doen.

Thuis komen en binnen klimmen
Veel mensen vragen ons hoe het is om weer terug te zijn. Tja, reizen is leuker, maar we hebben geen hekel aan ons Nederlandse leven en het is leuk om iedereen weer te zien. Ik ben weer aan het werk en omdat ik een leuke baan heb, is het geen probleem. Pieter gaat op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en vindt dat ook niet vervelend. Afgelopen week heeft een erg leuke hond bij ons gelogeerd en daar zijn we lekker veel mee naar buiten gegaan.
Maar waar we misschien nog wel het meeste aan moeten wennen is het klimmen in een hal. Wat een lawaai! Wat een warmte! We hebben Bussum, Utrecht en Nieuwegein al weer bezocht en na het klimmen in deze hallen waren we behoorlijk gaar.

Het vervolg
Er blijven overigens berichten op ons blog komen. Naast het werk blijven we natuurlijk zo veel mogelijk klimmen. Binnenkort volgen reviews en foto's van Ailefroide, Le Ponteil, Parois des Lys en van een aantal kleine sportklimgebieden in Val Durance.

Esther

©2012 nonstopclimbing.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten