woensdag 27 juni 2012

Tussenstop in NederlandNa onze ongelukkige val op Corsica hebben we niet meer veel kunnen klimmen. Het herstel van een stevige hersenschudding vraagt meer tijd dan ik gehoopt had. Ook de enkel is nog niet helemaal in orde.
We hebben na het verlaten van Corsica eerst een tijdje bij de Gorges du Verdon gebivakkeerd, waar we vooral van het mooie weer genoten en heerlijk in het meer gezwommen hebben. Ook hadden we een stel petanque-ballen op de kop getikt waarmee we in hobbelig terrein een alpine variant van het jeu de boules spel deden. Kwamen we toch nog een beetje in beweging.
Daarna zijn we naar Buis les Baronnies gegaan. Daar hebben we zelfs nog een poging gedaan om te klimmen, maar met niet al te veel succes.
Uiteindelijk besloten we half juni om voor korte tijd naar Nederland terug te keren tot ik wat verder hersteld ben. We brengen nu de tijd door met het opknappen en weer inrichten van onze woningen. Om het thuiskomen wat leuker te maken, mocht Harm, één van onze logeerhonden, een paar dagen bij ons komen.
Als de huizen min of meer op orde zijn en ik hopelijk ook voldoende fit ben, gaan we begin juli weer op pad. We hebben gelukkig nog ruim een maand!
Waar heen we gaan en voor hoe lang, weten we nog niet. We hebben nog steeds een wensenlijstje en het weer bepaalt waar we heen gaan. En als we niet kunnen klimmen, maar rust nodig hebben, zoeken we zeker een warme plek op.

Pieter
©2012 nonstopclimbing.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten