dinsdag 14 juni 2011

Kleine tegenslagen

Tot nu toe verliepen de voorbereidingen voorspoedig en hebben we alles redelijk volgens planning uit kunnen voeren. We zijn nu bezig met de laatste punten van de 'to-do' lijst af te werken. Eén van de punten was nog even een controle bezoekje aan de tandarts. Alleen dat leverde toch nog een verrassing op toen ik te horen kreeg dat mijn verstandskiezen er uit moeten. Mijn onderste verstandskiezen zijn al eerder verwijderd en tot nu toe kreeg ik telkens te horen dat de bovenste geen probleem opleverden. Ik had hier dus niet echt meer op gerekend. Mijn eerste reactie was dan ook of het niet nog een jaartje kon wachten. Maar dat vond mijn tandarts toch niet zo'n goed idee. Direct de kaakchirurg gebeld om een afspraak te maken maar dit leek niet eerder te kunnen dan eind augustus. Na enige uitleg bleek gelukkig dat ze voor speciale gevallen nog wel eerder plek hadden. Nu mag ik morgen al naar het ziekenhuis om twee kiezen te laten verwijderen.

Pieter


2 opmerkingen:

Mark zei

Ha die Pieter, vergeten te kijken wie het stukje schreef, las het natuurlijk vanuit Esther (ochtend weet je wel). Wat fijn dat morgen je twee kiezen eruit mogen. Kun je ook nog even bijkomen (is vast niet nodig). Groet Mark

Inge zei

Hoi Pieter,
Vervelend, zo op het laatste moment nog die kiezen eruit. Snel ijs erop, dat helpt. Van tevoren vast wat invriezen en vragen of ze ijs voor je hebben bij de kaakchirurg. Vast wel.
Veel succes morgen, en groetjes aan Esther!
Inge

Een reactie posten