zondag 25 december 2011

Unfinished business


"Unfinished business", zo wordt het door een Brit die we in Geyikbayiri ontmoet hebben genoemd. Wij noemen het meestal een project. Een project is een route waarin je al één of meerdere pogingen gedaan hebt, maar waarbij je er nog niet in geslaagd bent om hem in één keer te klimmen. Zowel Esther als ik hebben nog een aantal openstaande projecten die we graag zouden afronden voordat we Geyikbayiri verlaten. Voor Esther zijn dat de routes met de namen Bartabas (7a), Sun Express (7a) en Seek and Destroy (7a). Voor mij zijn dat de routes Pathfinder (7b) en Powerslave (7b).
We willen Turkije over ongeveer een week verlaten. De komende dagen moeten er dus nog een paar serieuze pogingen gedaan worden. Hopelijk zorgt de datum van vertrek voor motivatie om net even die extra inspanning te leveren die nodig is om deze routes te klimmen. En wat als we de routes niet kunnen afronden? Dan komen we gewoon later nog eens terug in Turkije.
Want Unfinished business has to be finished.

Pieter

1 opmerking:

Rolf zei

Ik ben onder de indruk 7a en 7b. Pas maar op straks zijn er geen roetes meer voor jullie in de klimhal. Nog heel veel plezier in de rotsen.rolf

Een reactie posten