woensdag 23 november 2011

Outplacement

Op Kalymnos loopt een aantal kuddes geiten. Eén van de geitenhouders heeft een leuk klein hondje; wij hebben hem de naam Skippy gegeven. De taak van Skippy is om de kudde geiten bij elkaar te houden en er voor te zorgen dat ze zich in de juiste richting verplaatsen. Er is echter één probleem. Skippy heeft een ontzettende hekel aan geiten. Als de geitenhouder de geiten aan het bijvoeren is, ligt Skippy meestal een paar honderd meter verderop. Soms echter kan hij zijn taken niet ontlopen en moet hij echt aan het werk. Helaas is hij niet zo handig in het bijeenhouden van de geiten. Hij raakt meestal al snel een aantal geiten uit de groep kwijt. En als hij de achterblijvers weer bij elkaar heeft gekregen, dan is het eerste deel van de groep er natuurlijk alweer vandoor. Tot overmaat van ramp zijn er ook enkele geiten die door hebben dat Skippy niet erg gelukkig is in zijn huidige baan. Als Skippy bij ze in de buurt komt, gaan ze in de aanval en drijven ze hèm op, in plaats van andersom.
Wij vinden het daarom tijd om een outplacementtraject voor Skippy te starten, zodat hij weer een beetje gelukkig wordt in zijn werk. Heeft iemand een leuke nieuwe baan voor Skippy?

Pieter

3 opmerkingen:

dirkjan zei

hebben jullie geen plekje over in de bus?

Adriana van Schalken | Payroll Works zei

Haha, ik moest erg lachen om dit artikel. Misschien kan Skippy een kudde katten bij elkaar houden.

dirkje zei

neem hem maar mee, ik neem hem wel. vaak zijn de mensen in griekenland vrij hard voor dieren, als ie niet voldoet ruilen ze hem zo in :(

Een reactie posten