donderdag 30 juni 2011

Afscheidstoernee door Nederland

Afscheidscadeau van Ina!
Omdat we een jaar lang weg zullen zijn, heb ik de afgelopen periode extra mijn best gedaan om verjaardagen en andere feestjes niet te missen. Normaal gesproken vallen veel verjaardagen af, omdat we vaak een weekend ergens aan het klimmen zijn. Ik haal de schade dan op een ander moment weer in.
We vertrekken niet voor eeuwig, maar mensen die je normaal veel ziet en nu ineens ruim een jaar niet... dat voelt toch vreemd.
Het is me niet gelukt om iedereen die ik gedag wilde zeggen ook te zien, maar met de telefoon of de mail kom je ook een heel eind. Of met de post: van Ina kreeg ik een mooie muts toegestuurd!
Op mijn werk heb ik een borrel gegeven en van de kinderen in mijn klas neem ik deze week afscheid. Ik geef ze allemaal een klein kompasje aan een sleutelhanger en een klein kaartje met een persoonlijke groet. Wie weet inspireert onze reis deze kinderen om ook ooit zoiets te ondernemen...;-)

Ook al laten we ons leven in Nederland achter, het is niet zo dat we een heel jaar lang als kluizenaars zullen leven. Sommige klimmaatjes uit Nederland komen ons achterna: half juli treffen we hen in de Alpen. En misschien zien we hen ook nog wel op een ander tijdstip.
Verder heeft een aantal oud-studiegenoten van politicologie aangegeven dat ze het leuk vinden om voor mijn 40e verjaardag 'langs' te komen. Mijn verjaardag wordt dan de aanleiding voor een 'stedentrip'. Maar ja, welke stad wordt dat dan? Wij hebben geen plan, het weer is onze reisleider. Maar als we bij een stad in de buurt zijn, lijkt het me leuk om ze te zien!

Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten