zaterdag 19 februari 2011

Nu weet iedereen het!

Terwijl wij klimmen in de Turkse zon (zie filmpje van gisteren) hebben de ouders in de schoolnieuwsbrief kunnen lezen dat ik volgend schooljaar een jaar ga klimmen. Op mijn werk was dat nog niet algemeen bekend. Vorige week is het team geïnformeerd, gisteren de ouders. 

Ik sta nu in groep 3-4 en ik werk 5 dagen per week. Afgesproken is dat ik na een jaar reizen weer terug kom op school. Ik hoop dan weer een eigen klas te krijgen. Dat bevalt me goed.Welk leerjaar ik krijg, maakt me niet veel uit. Ik heb hiervoor in groep 5-6 gewerkt en dat vond ik ook erg leuk.

Ik werk op een vernieuwingsschool en ik ben van plan om - als onze route en de taal dat toe laten - vernieuwingsscholen in het buitenland te bezoeken.

Link naar onze school: http://www.nieuweregentesseschool.nl/

Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten