maandag 21 februari 2011

Klimmen in Geyikbayiri

Sinds zaterdag zijn Pieter en ik samen met Johan in Geyikbayiri, een klimgebied ten westen van Antalya, Turkije. Pieter en ik zijn hier de afgelopen twee jaar ook geweest in februari en Johan kon nu ook mee. Het is prachtig klimmen hier. Erg mooie kalk met pockets, tufa´s en wasser-rillen. Gisteren en vandaag heerlijk geklommen.
Daarnaast is het weer tot nog toe erg goed. Gisteren en vandaag hebben we in de zon geklommen - ben zowaar een beetje verbrand. Later in de week schijnt het weer minder mooi te worden, maar omdat er ook flink wat overhangen en grotten zijn, kunnen we waarschijnlijk toch nog wel klimmen. Vorig jaar en het jaar daarvoor hebben we nagenoeg elke dag kunnen klimmen. Ook al regende het.
We logeren bij Climbersgarden, een klein kampeerterreintje met een gemeenschappelijke keuken en een eetruimte. Pieter en ik slapen in een 'bungalow' (een klein tuinhuis) en Johan heeft een tent gehuurd. Het is momenteel tamelijk druk - er is een groepje Polen en een groepje Duitse gezinnen met kleine kinderen en baby's. Vanavond hebben we lekker rustig buiten gegeten. Binnen was het een heksenketel met baby's die om moedermelk schreeuwden...

Een link met de foto's van deze week volgt zodra in Nederland zijn.

Esther


Eindhoven - Antalya vanaf €59,- 'dan basliyor


Geen opmerkingen:

Een reactie posten