woensdag 6 juli 2011

Vertraging

Na vele maanden van voorbereiden waren we er helemaal klaar voor. Nog één afspraak op woensdagochtend en dan zouden we vertrekken!!! Het enige dat nog moest gebeuren was het plaatsen van een veiligheidsslot op de bus. Want je wil natuurlijk niet dat een enthousiaste Vito-fetisjist er met je 'huis en je complete inboedel' vandoor gaat.

Helaas...terwijl we bezig waren om de laatste dozen naar de opslag te brengen kregen we een telefoontje: de materialen waren nog niet binnen en het kon niet vóór vrijdag gemonteerd worden.
Dat betekent dus dat we pas twee dagen later kunnen vertrekken. Twee dagen op een heel jaar, wat is het probleem? Maar als je je al weken hebt ingesteld om op woensdag te vertrekken en alles zo geregeld hebt dat dat ook inderdaad kan, dan duren twee dagen ineens heel lang.

Voorlopig zijn we dus nog niet verder gekomen dan Soesterberg. Gelukkig mogen we daar nog steeds gebruik maken van het appartement van Johan zodat we de dagen in comfort kunnen doorbrengen. Maar eigenlijk willen we weg om te gaan klimmen, en wel nú! Nog twee dagen.....

Pieter

1 opmerking:

nanske zei

Ik wens jullie dan maar alvast een goede reis voor het moment dat jullie dan echt gaan vertrekken. Bij mij de laatste loodjes, donderdag huis leeg opleveren, volgende week vrijdag vertrek. Misschien tot ziens!

Een reactie posten