maandag 11 april 2011

Afscheidscadeau

Van Antje, een meisje uit mijn groep, kreeg ik vorige week een heel bijzonder cadeau. Ze had het zelf gemaakt en het lag al een tijdje ingepakt te wachten op het einde van het schooljaar. Ze heeft 3 jaar bij mij in de klas gezeten en ze wilde me iets geven om afscheid te nemen.
Maar ja, het cadeau was al een tijdje klaar en het einde van het schooljaar laat nog even op zich wachten. Ze vond het allemaal veel te lang duren en had besloten om het nu al te geven. Ik stelde nog voor dat ik het in mijn bureaula zou leggen en het pas zou openmaken op de laatste schooldag. Dat vond  Antje wel een goed idee, maar of het ook een leuk idee was? Toen ik haar beteuterde gezicht zag, heb ik het toch maar opengemaakt....
Op de foto hiernaast kun je zien wat het is. Ze heeft samen met haar oma een tas gemaakt die zij en haar oudere broers als schooltas gebruiken! Ik vind het ontzettend leuk dat ze me dit cadeau heeft gegeven. Ik heb ontzettend veel zin om een jaar weg te gaan, maar door dit soort dingen realiseer ik me ook hoe leuk het zal zijn om weer terug op school te komen!

Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten